Sökväg:

Om Forsgrens Timmerhus

Svenska - Forsgrens Timmerhus - din hustillverkare - ctl00_cph1_imgMain

Kvalitet
Vi tillverkar våra hus inomhus i perfekt anpassad luftfuktighet, i perfekt ljus och med optimala arbetsställningar. Det gör att våra hus har en högre och jämnare kvalitet än hus byggda i lösvirke på byggplatsen. För det kommer att regna, blåsa och kanske även snöa på ett hus som byggs utomhus. Och i fabriken har vi alla specialverktyg på nära håll och slipper stå på en stege när vi använder dem. Kvalitet tar vi på mycket stort allvar. Om du tittar noga så hittar du alltid en diskret mässingsskylt på våra hus. Det är en kvalitetsmärkning som vi är mycket stolta över. Den påminner dig och dina bekanta om vilken kvalitetsprodukt du har valt.

Försäkring
När du köper ett Forsgrens Timmerhus får du som köpare ett mycket starkt skydd med en färdigställandeförsäkring, en ettårig villa eller fritidsbyggarförsäkring samt en tioårig byggfelsförsäkring. All dokumentation som gäller ditt hus förvaras även säkert i våra arkiv i minst tio år. Något som kan vara värdefullt vid framtida om och tillbyggnader.

När du önskar dig något mer
Trots att katalogen är populär läsning när det börjar bli aktuellt med husköp är det sällan det färdiga huset på pricken liknar katalogens ritningar. Inför varje hus har våra konstruktörer till uppgift att omvandla dina önskemål och drömmar om det nya boendet till verklighet. Många kunder blir förvånade när de inser vilka möjligheter de verkligen har att påverka utformningen av det nya huset, utan att det behöver kosta något extra.

Kom till oss med dina husdrömmar
Att skapa ett eget hus är kanske ditt livs utmaning – det gäller oavsett om du vill forma allt efter eget huvud eller väljer något av våra färdiga standardhus. I den här katalogen presenteras tjugosex olika hustyper. Ett litet axplock av allt som finns att välja på. Tanken är att inspirera dig och sätta fart på den kreativa processen. Tillsammans med oss har du alla möjligheter att skapa ett högst personligt hem med egna estetiska och praktiska lösningar både invändigt och utvändigt.

Svenska Husgruppen
Forsgrens Timmerhus är en del av koncernen Svenska Husgruppen som bland annat även innefattar dotterbolaget Faluhus. Klicka här för att läsa mer.

Välkommen till oss när du vill göra mer än bara drömma!